De topmerken van 515 Signs

Bedrijfskleding!

Jan levert professionele bedrijfs-, veiligheids- en promotiekleding voor iedere branche. Door het enorme aanbod op internet richt Jan zich met name op klanten die door de bomen het bos niet meer zien en gewoon iemand zoeken die deze zaken voor hen regelt.

Je vindt bij 515 Signs specifieke kleding zoals schilders-, las- of HACCP kleding en ook multi-inzetbare bouwkleding. Een ruime keuze uit werkjassen, werkbroeken, overalls, werkshirts en polo’s. Van korte werkbroeken tot aan werkjassen voor de meest ruige omstandigheden.

Met de duurzame veiligheidskleding van 515 Signs ben je goed beschermd op het werk. Vlamvertragende kleding, reflectiekleding, laskleding, tekenkleding, anti-statische en cleanroom kleding.

Laat een onuitwisbare en professionele indruk achter. Of het nu om recepties, restaurants, winkelmedewerkers of beveiligers gaat. Jan helpt je de beste kleding voor je bedrijf samen te stellen.

Je kunt bij Jan terecht voor fijne comfortabele mutsen en petten. Al dan niet bedrukt of geborduurd met je logo of naam.

Bij 515 Signs vind je een ruime collectie werkschoenen en laarzen in kleine en grote maten maar ook in hoge en lage modellen en diverse veiligheidsnormeringen. Laat Jan je adviseren.