Wrappen!

Het wrappen van je auto, deuren, boeidelen of kozijnen biedt niet alleen een frisse esthetische uitstraling, maar beschermt ook tegen schade door UV-straling, steenslag en corrosie, en is bovendien volledig verwijderbaar zonder schade aan de originele ondergrond. Een mooi alternatief voor schilderwerk.

Het wrappen van boeidelen is een proces waarbij een dunne, zelfklevende vinylfolie wordt aangebracht op de bovenkant van dakranden en gevels om ze te beschermen, verfraaien en personaliseren, met voordelen zoals duurzaamheid, UV-bescherming en eenvoudig onderhoud.

Het wrappen van deuren omvat het aanbrengen van een dunne, zelfklevende vinylfolie op de oppervlakken van de deuren van een voertuig of gebouw, wat niet alleen een snelle manier is om de uitstraling te veranderen, maar ook de originele verf of afwerking beschermt tegen krassen, deuken en weersinvloeden, terwijl het gemakkelijk en zonder schade kan worden verwijderd of vervangen.

Het laten wrappen van kozijnen biedt een duurzaam, onderhoudsarm alternatief voor schilderen, met voordelen zoals langere levensduur, bescherming tegen weersinvloeden, geen droogtijd, en de mogelijkheid om de oorspronkelijke afwerking te behouden wanneer de wrap wordt verwijderd.