Jan Triemstra | Jouw gids in reclameland

Van koekenbakker naar professioneel reclameman

Wie ben ik?
Ik ben Jan Triemstra. Met een achtergrond als bakker ben ik in 2012 gestart met 515 Signs. Wat begon als een hobby is uitgelopen tot een complete dienstverlening in gepersonaliseerde bedrijfs-, promotie- en sportkleding, belettering en promotiematerialen.

Ik zorg ervoor dat jij altijd vindt wat je zoekt
Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar de juiste uitstraling? Ik kan je adviseren waar nodig of echt alles uit handen nemen. Net wat je zelf handig en prettig vind! Ik neem je bij de hand en zorg er voor dat je altijd vindt wat je zoekt, passend bij je budget en kwaliteitseisen.

Goed in kleine aantallen en altijd scherp geprijsd
Ik hanteer geen minimale afname. Daarnaast is mijn assortiment ook zonder opdruk te leveren.